Pechverhelping vergelijken

pechverhelping-vergelijken

Online pechverhelping vergelijken is echt de moeite waard, want je kunt er veel geld mee besparen. Zo zijn er in België meerdere aanbieders die je bij kunnen staan met pechverhelping en elk hebben ze hun eigen formules, dekkingen en prijzen.

En dit kan het soms moeilijk maken om deze aanbieders allemaal met elkaar te vergelijken. Er zijn sommige aanbieders die zich beperken tot alleen pechverhelpingen tot België, terwijl anderen juist pechbijstand bieden tot Benelux of zelfs Europa.

Maar naast de auto kun je ook pechverhelping aangaan voor je fiets, scootmobiel, moto, mobilhome, caravan of aanhangwagen. Dit betekent dat er voor iedereen een geschikte formule met de bijbehorende tarieven beschikbaar.

Welke aanbieders zijn er?

In België zijn er verschillende grote pechverhelping bedrijven en de prijzen die ze vragen lopen erg uiteen. Dat is logisch, want de ene aanbieder verzekert je enkel voor België, terwijl de andere aanbieder je voor heel Europa verzekert.

Geheel afhankelijk van je behoefte kun je een keuze maken met welke verzekeraar je dus wilt samenwerken. Maar wie is nu de beste pechverhelping verzekeraar? Ze bieden allemaal de beste service, maar welke aanbieder het beste is, zal afhankelijk van je behoeftes zijn. Hieronder staan de meest gekende pechverhelping aanbieders in België;

  • Touring wegenhulp
  • VAB Pechbijstand
  • Europ Assistance
  • Corona Direct
  • Depannage Direct